Και οι γνώστες του καλού brunch στα καλύτερα μέρη που μπορούν να το βρουν. Ο κύριος Χου μας κέρδισε από την πρώτη μάτια , από τον πρώτο καφέ, από την πρώτη μπουκιά ! Γι αυτό κι είμαστε πάλι εδώ γιατί τώρα πια μας σερβίρει ένα καινούργιο,ανανεωμένο και λαχταριστό menu.

                                                               

Το Σάββατο και την Κυριακή από τις 11 εως τις 4 (αυτά όπως τα θυμόμαστε ακριβώς) μπορείς να διαλέξεις κάτι από english breakfast και αβγά  benedict, pancakes σοκολατένια και scrambled eggs ή  ένα πλούσιο καλάθι πρωινού. Φυσικά μπορείς αν είσαι εναλλακτικός και δεν πίνεις καφέ ή σήμερα έχεις όρεξη για μια αλλαγή , να παραγγείλεις ένα smoothie. Μην ξεχάσεις να ρωτήσεις για το sandwich που προτείνεται.

 

Εμείς δοκιμάσαμε τα αλμυρά pancakes του κύριου Χου (εγώ προσωπικά δυο Κυριακές συνεχόμενα) αλλά και τα French Toast με τσουρέκι και σοκολάτα.

Δεν είναι μόνο το menu του σαββατοκύριακου που άλλαξε αλλά υπάρχουν και κάποια καινούργια πιάτα μέσα στην εβδομάδα καθώς και καινούργια cocktails που κάποια ταιριάζουν λίγο πιο πολύ στον χειμώνα. Η ιδανικότερη μέρα για να πιει κανείς cocktail ( αν και κάθε μέρα είναι ιδανική) είναι η Πέμπτη καθώς  όλα τα cocktails να στοίχιζουν   5 ευρώ.

Ο κύριος Χου δεν σταματάει να μας δίνει λόγους να τον συμπαθούμε και ακόμα περισσότερους λόγους να ανυπομονούμε να έρθει το  Σαββατοκύριακο.

Φωτογράφος : Μαρίνα Παπασταμάτη

Διεύθυνση: Δημοφώντος και Υπερίωνος 1, Πετράλωνα

Facebook: Κύριος Χου

Instagram: kyrios_xou